Købensinglettelidoo 👄

Howdy! Er bare innom her for å si god natt fra lia, her det har handlet litt om bygdadyr ala Troll i kveld. Picture outfit er min singlett kjøpt i København i 2008. Den kan gjøre med puppeøynene sine akkurat som jeg kan gjøre med topplokk-øynene mine: Watch it cross eyeballs! 

Senga roper: tid for mammasøvn, nuh! Og jeg hører gjerne etter. For når du nærmer deg førti, er det å legge seg for kvelden en eneste stor fest. Ikke misforstå. Her er hverken oppblåstbare rabarbraer (¿) (?) …eller noe som ligner annet enn Søl i b a  …t. 

I’m talking HVILE… aaah: h v i l e…  Myk dyne… Puuute! Stillhet! Sovebaby! Søvn!

Det er en større fest dess tidligere det er, at kåken er shina og man takknemlig kan ligge horisontalt i senga på deilig lading. 

Så her har jeg liggi siden kl 21.30. Faktisk. Jeg og boka mi. Vi har skålt i sitronvann, lest, relaxet og bare ….tenkt. Sett på babyen der nede i babysenga si, noen ganger, og kjent mammakjærligheten strømme på..

Jeg er lykkelig. Rikdommen jeg kjenner på, går det ikke an å betale med. Jeg takker for to søte små vidunder, og ber ydmykt om mange trygge år med dem. Hver kveld er en slik fest som denne, i hjertet mitt. 

Go natta, fra oppe i lia, midt i bya!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg