Joik meg eller join meg, samma det… 👌

Good evening folkens! “Hei bloggen” er oppbrukt, oppspist og fordøyd, og jeg hilser dere: Velkommen til Helene’s høstverden!

Adam’s matkasse får gjennomgå i dag. Jeg laget Svinekoteletter med hvitløkssmør, røstipoteter og pastinakk i dag. Hadde invitert Monika som skulle komme med to av sine barn, Michelle og Mina, og vi gledet oss til Adamsmiddag. Jeg sender et stille fyyyy til Adam, for kotelettene var bittesmå, og porsjonene like så. Det positive var at vi ble kjent med pastinakk.. Så nå lager jeg en annen av kasserettene; Fiskepakke med sommerkål og ris. Det er helg, Even har forlengst sovnet, kåken er shina, og det skal spises og blogges! 

Jeg har en del å ta igjen her inne på bloggen, og det skal ut innen kvelden er omme. For jeg går snart inn i en meget spennende uke, og skimter følgende: en fantastisk og ferskt samarbeidsspire med verdens morsomste og herligste Meråkermann, en bloggertasje om en foreløpig ganske så hemmelig debut på en karriere, der både dere og jeg er så heldig å få være med på en titt, og mye mye mer. 

Jeg har tenkt litt på dette med ytringsfriheten. Jeg ønsker at mine lesere skal vite at jeg ikke kommer til å bruke bloggen her til å henge ut noen. Jeg som de fleste andre, følger flittig loven. Men jeg har i tillegg strammere og mer moralske grenser og regler.  

Grensen min går ved å la meg inspirere av alle slags hendelser og atferder så anonymt som mulig i tekster og skriblerier. Kjent for å være litt i overkant for snill, er jeg fortsatt på det stadiet der jeg respekterer hvordan andre bloggere gjør sitt arbeide, mens jeg selv ikke er så action spennende akkurat på det punktet. Innimellom henger jeg ut meg selv litt, det er fordi jeg har godt utviklet selvironi og fordi jeg ikke bryr meg om hva resten av verden mener om meg. Parallelt med det går grensen ved hensynet til mine barn og min familie. 

Jeg er så heldig. Har to nydelige barn, mange venner,  en pappa for barna mine som er vidunderlig lett å samarbeide med, stor familie og muligheter innen skrive-verdenen som jeg ikke ante eksisterte. Jeg vil ikke en gang min verste fiende vondt, men ønsker meg hver dag en fredelig verden for alle. 

Nå i kveld står for tur et lite innblikk i 3 små babyer sin lille verden. Denne gang er ikke de andre to babyene Even og Mathias’ sine søskenbarn, men to like søte sjarmtroll. Og vi mistenker at Even har fått seg kjæreste. Vent å se…

Så er det på tide å skryte service. Dette er service fra de siste ukene som har stått på vent, 3 herlige damer fra Levanger og 2 flotte ladies fra Oslo.

Høstlufta trenger seg inn i neseborene, og jeg elsker følelsen den gir, av klar renhet og nye muligheter. Velkommen skal du være, verdens kuleste høst. Vi vil la oss rive med denne høsten, og danse av glede med fargerike blader og ny musikk. For ny musikk, det blir det. Og det blir bra!

We all need someone to lean on, og vi trenger å værra litt impulsiv og hippie! 

Alle ukjente er potensielle venner, med feil, mangler og skavanker. Venner får vi aldri nok av, og vi er som vi er da vi slettes ikke ble som vi skulle…

God høst, og joik meg videre inn i Helene’s verden 😉😉😉  (..det skulle stå “join meg”, men, joik meg var vel heller ikke så ille..) ☺☺☺

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg