Oslo got some service👏👏

Da jeg sist var i Oslo, møtte jeg så mange serviceinnstilte mennesker at jeg ikke rakk å ta bilder og notere navn. Jeg plukket ut de aller beste, og dere kan lese om tre av dem i de andre innleggene fra turen. Nå skal jeg fortelle dere om to fantastiske damer som jeg som mamma aldri glemmer. 


Det er siste dag i Oslo, lørdag. Jeg triller Even i den stapp-pakkede vognen hans, vi er på vei til Youngstorget, og jeg merker at gutten min er sulten. Jeg triller inn på flotte Wayne’s coffee Grensen, kun i hensikt å mate babyen min med grøt. Og vi vet jo alle at da bør man kjøpe noe også. Men snille søte Thea Kristine Fremstad sørger for at Even og jeg får varmvann og sitte ved et av bordene. Vi kan ikke ha sett særlig elegante ut med den svære vogna. En travel mamma med en sulten liten gutt. Likevel, vi trengte ikke kjøpe noe. Jeg kunne mate Even i fred og ro, og kjente at jeg ble skikkelig glad i den der koselige jenta med nydelig rødt hår og fine fregner. Hun kunne fortelle at hun hadde sin første arbeisdag dagen før, etter opplæring i juli, og flytta til Oslo onsdagen før denne lørdagen. Thea! Jeg håper sjefen din ser hvilken smilende, empatisk og serviceinnstilt jente han har ansatt…

 

 


Å reise med flytoget kan være en kjapp og litt stressende seanse. På. Vips. Framme. Av. Glemt. Men jeg kommer for alltid til å huske da Even og jeg tok flytoget denne sommeren. Litt flykribling i magan etter en stressa dag i Oslo sentrum, preget en spent mamma med en søt liten gutt. En gutt som ble dønn forelska. I togkunduktør Amanda fra Sverige. Amanda måtte gjøre jobben sin, og kunne jo ikke sitte ved siden av Even hele turen, noe babyn min tydelig ga uttrykk for at han likte dårlig. Han snudde seg og ropte “gægææ” etter den spreke dama som hadde sittet og pludret med han og fått han til å le, men fikk kun et lite treff før han måtte ta farvel vel framme ved flyplassen. Amanda, for en service, du er jo helt rå! Tusen takk. Kos fra Even og mamman sin.

Vi foreldre liker slik service som dette, damer, we like!

4 kommentarer
  1. Kjempe fin blogg!<3 Hadde vært kos om du tok en tur innom min blogg også <3 ha fortsatt en kjempe fin kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg