Oslofjordens glitrende perler 🌊🌞

Etter det trivelige intervjuet med Nils Gunnar Lie, gikk jeg ut av TV2’s lokaler og ruslet ned til yndlingsbutikken min Shangri La. Nora og Simon på Shangru La skal få sitt eget innlegg her på bloggen snart. Først må jeg fortelle hva som hendte etterpå. Jeg fikk beskjed av min mor Eva, og pappa’s fetter Terje, om å finne bussen som skulle til Snarøya straks jeg var ferdig med å handle. Jeg storkoste meg under Oslo’s sol og blå himmel en stund, før jeg satte meg på bussen. Friskmeldt og veldig veldig glad. 


Terje hentet meg med bil. Det var mange år siden jeg hadde møtt vår slektning, men jeg kjente straks igjen Terjes unike evne til å fortelle, guide og forklare. Vi hev oss i båten og fløt sakte utover i Oslofjorden, mens Terje fortalte om Røkke, Celina’s mor, Tone Damli’s svigermor, historikk, og hvor de alle hadde hytter og ferieboliger. Så suste vi ivei på glitrende sjø med brede smil. 


Jeg husker Gåsøya fra da jeg var lita jente. Husker at Terje lot familien få komme dit og overnatte. Jeg glemmer aldri frokosten som ventet oss dagen etter. Det bugnet med all slags matvarer, som et hotell. Jeg husker hvor glad han gjorde ei lita pie med den store frokosten han ville dele med oss. 


Gåsøya, here I am again 😉


Inne i Terje’s hobittaktige stue.


Min mor Eva og Terje i ivrig prat. Gamle dager og nåtid, alt av interesse når man deler røtter fra en svunnen tid. 


Vakkert syn en nydelig sommerdag i Oslofjorden.


Regal Princess snur ryggen til oss og flyter innover mot Oslo.


Etter en stund er det på tide å vende nesa mot Oslo igjen. En siste natt skal soves på hotellet, men først en liten guiderunde ved en av øyas nydelige sommerboliger. 

I Toscansk stil ruver dette nydelige sommerhuset vakkert i all sin prakt. En kur for synet å hvile øynene på.


Så var det bye bye for denne gang, Gåsøya. Og vi dro tilbake til hotellet for å sove. Etter deilig hotellfrokost dagen etter, var det bare å sette igang å pakke. Vi ruslet rundt i Oslo de siste timene, før i satte mellom to av SAS sine vinger. 


På flytoget ble Even forelsket i en av de kvinnelige konduktørene. Han ropte og så etter henne..


Fine fine beibin min..


Even var en fryd å ha med seg på tur, både i fly, flytog og i båt. Triveligere baby skal du lenge lete etter. Vi skulle reise alene, han og jeg. Det hadde gått helt greit i forhold til den type undersøkelse jeg hadde timet til på sykehuset.  Men min mor insisterte på å bli med. Hun hadde aldri hatt annet enn jobbdager tilbrakt i Oslo, så hun koste seg med å bli kjent med  Oslo i fred og ro, og den ene dagen sammen med et av barnebarna sine.

Jeg opplevde mye god service i Oslo, så det kommer mer. Nå skal jeg ta  tidlig kveld og nyte det faktum at jeg er en frisk ung kvinne, og at livsstilen min tydeligvis har helbredet kroppen min så godt det lot seg gjøre. Det er en gave, som jeg har tatt ydmykt imot.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg