Karl johan’s BOBLER

Når forbipolene går kveldstur på Karl Johan en sommerkveld i august, mens hennes lille søte baby sover i vogna, kan man ikke akkurat påstå at hun går forbi.

Hun stopper ikke bare og prater heller, hun stopper og spør om å få prøve hun også, mens hun graver, spør og prater trønderfoss. Vi skal på eventyr i Oslo’s vakre sommer, kom la meg ta deg med til byen din, by by byen din 😉😉😉

(dette innlegget inneholder enkelte produktplasseringer, og et serviceskryt som kan tolkes som reklame) 

Misunnelsen. Den barnslige misunnelsen. Den brer seg i meg der jeg står ved de vakre fontenene ved Karl Johan og ser på megasåpebobler som flyter over vannet…

 Så jeg tar over. Røsker pinnene til meg og setter i gang..


Smasher til og lager superbobler..


Ler høyt over at jeg har tatt over nå. Nå er det JEG, Helene, som ruler Karl Johan med megabobler!
Watch me!


Mic Florin Daniel står skuffa tilbake og må innrømme at jeg er myyye bedre enn han til dette.


Nei. Sånn var det nok ikke helt.. Bare nesten. Nei ikke helt nesten heller. La meg starte forfra og fortelle sannheten: Jeg spurte den dyktige, spanske Mic Florin Daniel om jeg også kunne få prøve å lage superbobler.

Han forstod ikke bæra av hva jeg sa. Og jeg skjønte ikke frukta av hva han sa. Men vi fattet bittelitt av nesten ingenting, og det endte med at vi kjørte fotosession der jeg lekte såpeboblerinne.

Klarte meg bra, ikke sant eller hur? Sånn passe, så jeg etterpå da Mic satte igang med sine boblekunster. Jeg har ikke bilder av det. Kremt.


Oppe på andre siden av Grand hotell, lekte jeg mamarazzi..


….for der satt kreative Heidi Musum med gitar og mikrofon, og sang med den mest fløyelsmyke Marlinaktige stemmen jeg har hørt på lenge. Hun må betale husleie 1.september, og siden hun mangler 2000 kroner, underholder hun sommerfolket her i tillegg til de 18 prosentene hun jobber. Dette må jeg støtte… Etter en hyggelig prat med Heidi, triller jeg min sovende baby ned til Narvesen Grand hotell.


Inne på Narvesen skal jeg ta ut litt småpenger til Heidi, samt kjøpe henne en fresh smoothie. Men i det jeg skal utføre handelen, kan jeg ikke unngå å legge merke til Karl Johans desidert aller beste service i dag! Hipp hurra for NarvesenYousef!

Å prate med han er som å åpne en godt ristet brusflaske. Han sprudler over, med topphumør, smil, latter og hyggelig prat. Og det på kvelden! Jeg kommer garantert tilbake dit. Og Yousef: Tell your boss, please, at kundene digger servisen din, og er ikke DET verdt lønnspålegg, vet inte jag nei…

 (og nok en gang: jeg ber ikke om, og får heller ikke noe, for å blogge om superservice 😉, dette er ekte reklame, for folk som fortjener det pgr av naturlig evne til å yte service)


…baby sover videre i minisenga si her på hotellrommet 


Mamma og jeg er i kveld enige om at det er jeg som er gamla her. Hun kom innom, for så å dra ut med kollegaene sine på Karl johan. Og det var jeg, dattra, som var bekymret for trange smug og sidegater. Jeg, som er avholds også..  Humre..


Har hatt “festen” min tidligere i kveld jeg. Sammen med Mic, Heidi, Yousef og damene fra partiet De grønne, som jeg må lese meg opp litt om før jeg blogger om. 


Shower power, her kommer jeg. Det skal dusjes og det skal soves. For i morgen våkner en splitter ny og uthvilt spennende dag, som jeg skal danse meg gjennom.

Livsnyt kan dere lese om her i arkivet mitt. Ja, for jeg skal faktisk på sykehuset i morgen og gjennomføre en undersøkelse. En helt grei en. Men det er ikke der mitt fokus er. Jeg gir mine tanker og energier til intervjuer, sol, blå himmel, impulsivitet, åpenhet og eventyr. Det er avholds kaffeparty dagen lang, det er takknemlighet, det er glede.

 ..det er tanken på mine to barn. Han ene som er så flink på skolen. Og han andre som jeg fikk tårer i øynene av, da jeg ga han kveldsmelken sin i kveld.. Det er kjærlighet og lykke som er mitt fokus. 

Jeg er begeistret over alt hva livet har å tilby. Det er eventyr samme hvor jeg ferdes. Kjennes morsomt, gøy, kjempedigg. Livet, jeg elsker deg.

Ha ei god natt, hilsen gamla i Oslo, med sovebabyen og den unge spreke mora si  😉😉😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg