Hva ler DU av? 😀😂😃

Ja jeg elsker dette ytringsfrigjorte landet med alle de spreke komikerne som stiger fram! Furet værbitt over vannet med de tusen komishow og komiserier som vi bare digger digger ♡ Elsker elsker det å slippe å tenke, og le til man detter av sofaen, og den latterkrampe som tar helt av og ender med tårer og pinlige lyder… jepp, vi elsker dette landet ☺

Pappa fra Sigerfjord i Vesterålen var opptatt av humor. Han likte å gjøre slikt som å fylle opp kompisen’s tannkremtube med blå aftershavegele, og vente med gniende hender og lattis på lur. Gleden bugnet nok enormt i pappa da kompisen eeénnnndelig pussa tenna… Pappa kunne slippe en promp og skylde på meg. Da jeg nektet og fniste febrilsk, sa han: “Det e jo det æ sei: bærre skyld på mæ. Vi veit jo alle at det va dæ!” 

Vi vokste opp med Fleksnes og sånnt. Med tiden var jeg stor fan av skjult kamera og alle Espen Eckbo’s karakterer. Det har blitt en del Senkveld og Torsdags kveld fra Nydalen. Og jeg har ledd meg hysterisk av Helt perfekt, Neste sommer og underholdningsavdelingen. 

Våre naboer fra Sweet Sweeden haler innpå med Ack Varmland og Solsidan, og jeg ler så jeg nesten revner noen ganger.

En sabla god latter er en av de største gavene man kan få, synes jeg. Vi er priviligerte her til lands innen emnet, og jeg sender en lattermild takk til alle våre fantastic komikere. 

Nå vil jeg gjerne vite hva mine lesere ler av ☺😊😀 Så: hva ler DU av? Dersom du gidder å slenge inn en kommentar her og fortelle meg det, blir jeg veldig glad. På forhånd supertakk 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg