SMÅ BARN AV 🌈 FORTJENER LUKSUS 💎


En trøtt og sliten gutt med vonde føtter fortjener intet mindre enn fotmassasje av noen som er glad i han.


Med gode kremer og varme trygge hender, gjør en slik fotmassasje et lite hjerte glad, trygg og lykkelig.


Mammahjerter og pappahjerter snakker regnbuespråket. Dette er kjærlighetsspråket som et lite barnehjerte forstår bedre enn noe annet. Alt som kan bety “jeg er glad i deg, respekterer deg og elsker deg akkurat som du er”, inngår i dette språket. Å hente et glass isvann med singlende isbiter i og servere på en liten sengekant, betyr “jeg gjør alt for at du skal ha det bra lille venn”… 


Å lese noe sammen på senga er noe av det koseligste vi gjør. Og vi digger å løse artioppgaver. (Jeg ser på framsiden av månedens Tom og Jerry hvor Mathias fikk ideer til rampestreker i Pirbadet i dag..)


…glade lillebror følger med på fotmassasje, bladlesing og oppgaveløsing. Etterpå er det hans tur. Tåteflaske og trollmor. Mammas mange egne trollmorvers og babykos.


Som vanlig tar der litt av når vi løser oppgavene i bladet der oppi mammasenga. Vi tegner heller på hendene. Det er også gøy. Og denne tusjen kiler sånn at vi får oss en god latter i tillegg. Mathias greier ikke at jeg fullførte et smilefjes på hånda hans, der kiler altfor mye, og vi ler alle tre. En liten beibi (liker å si det, men kremt, han er jo 9 mnd nå gitt), en liten gutt (jah, vel, skolestarter nå da..) og et kontinuerlig rørt mammahjerte i regnbuefarger. 

It’s done: I’m forever in love with two rainbowhearts 💙🌈👶💙👦🌈💙

7 kommentarer

Siste innlegg