En abnormal vinduskarm i en bipolar mamma’s verden 🎡🎢🎠🎪🎨🎉🎊

I dag skjedde det! Even stilte seg på sine søte små føtter og holdt seg stående ved å holde seg fast med kun en hånd. Så da sjefen sovna, var det på tide med både rundvask og rydding. Etterpå gjorde jeg litt endringer her. Jeg flyttet alle orkideene mine fra den lengste vinduskarmen i stua, og lot dem bo andre steder i dette fargerike hjemmet.

Så pyntet jeg vinduskarmen med stilige babyleker. I like it. Ja faktisk, like it a lot, jeg kommer ikke til å savne de knusbare namnamjordfylte pottene me sene trege orkideer som bruker et år på å titte frem og si hallo, før den dype orkideiske søvnen overbemanner dem igjen. Vinduskarmen er fylt opp med knæsje farger, akkurat som hyllene ved gjestesenga i samme stue.

Baby takes over, and I LOVE it! Han krabber rundt her og ruler som fy, tvinger meg til å sikre alt, og inspirerer meg til nye løsninger. Gardinene knytes høyt oppe, og dukene brettes inn mens skapene sikres med ikeas lure babysikringer. 

Jeg er så forelska i deg, lille trille… Du er altfor søt og altfor kul. Jeg som er så forelska i storebror fra før, nå er det to av dere, og hjertet mitt danser rundt seg selv. At vinduskarmen er fylt opp med fargerike babyleker, gjør meg bare dobbelt så glad 😉 Gleder meg til å se deg oppdage verdens babysnilleste vinduskarm i morgen. Can’t wait ☺

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg