Gull i munn og morgenstund 🌅

Morgenstundens lille lykkeliten har gull i munn. Det klør om må bites på det meste. To tenner har titta fram i en søt babymunn, og flere er nok på vei. Ikke så lett å gjøre seg forstått når man er så bitteliten, men mamma er med på gjetteleken dagen lang.

Snille storebror sover, men rusler etter hvert opp og leker litt med lillebror. Så går han og bygger smålego på rommet der lille trille ikke når fram. Det er snart på tide med frokost, så vi skal dekke på kjøkkenbordet og ha ei trivelig stund. 

Dere vet ikke hva mamma bærer på, fra svunne tider, mine verdifulle to små. Hvilke stier og veier jeg har trampet for å nå hit. Dere vet ikke at dere to er min store drøm. At mamma hver dag lever ut mammadrømmen, og at det er dette som er det jeg har lengtet etter hele livet: å få være med dere to. Å få stryke dere på kinnet og vise dere kjærligheten som bugner over i bryster mitt hver dag. 

Men dere vet det viktigste: at mamma og pappa elsker dere akkurat som dere er. At vi slipper alt vi har i hendene og gjør alt for dere. Ha en fin dag Mathias og Even, hilsen en av deres to største fans: mamma 💙💚

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg