Kunde hos telenor? Her er hva du betaler for

 

 

Telenor-ansatt leker nett-troll i arbeidstiden.

 

Det er hyggelig å høre på Marcus og Martinius altså, telenor, men kanskje har kundene deres lyst til å bruke tiden sin mer effektivt? En av deres ansatte får tross alt lønn for å kommentere “anonymt” på blogger. 

 

Jeg har kun publisert den ene av kommentarene, og det er fordi jeg ved et ip-adresse-søk fant ut at denne kom fra en bygning der kun telenor sine ansatte jobber. Men vedkommende ga seg ikke. Med en annen ip-adresse som førte til samme bygning, fortsatte vedkommende å pepre mine innlegg med lite vennlige kommentarer. Som blogger har jeg ikke lov til å legge ut ip-adresser, og ikke har jeg noe behov for å henge ut folk heller. Men jeg har lov til å opplyse for kunder at en (?) ansatt i telenor bruker tiden henne/han får betalt for å jobbe, på å kommentere lange og bestemte kommentarer på min blogg. Det er av offentlig interesse, man vil vite hva man betaler for.

 

Derfor har jeg her et brev til telenor-nett-trollet:

 

“Kjære” ansatte i Telenor.

 

Du hiver deg over meg som en forbanna hai i lange kommentarer. Du klager over at jeg er en “skattesnylter” fordi jeg er ufør. Men jeg kan love deg en ting: både jeg, Kriss og Svein (som du også selvfølgelig måtte rakke ned på) har jobbet mer i våre liv enn du gjør i din jobb i telenor! Hardere, tøffere, vondere og mer heftig jobbing enn du noensinne kan forestille deg. Du aner virkelige ikke hva du skriver om.

 

Du lurer på “hvorfor jeg ikke bare skaffer meg en jobb”. Vel. Du skulle bare visst hvor mye jeg lengter etter å jobbe. Jeg ELSKER nemlig å jobbe, i motsetning til deg. Kremt. Dessuten, jeg så geniet Kriss jobbe mer på kaféen = Oslo enn du sikkert har gjort på år og dag i din stilling hos telenor, der du bruker arbeidstiden din på å lese og kommentere blogger.

 

Hvem vet? Nå som jeg har snakket med sjefen din, en hyggelig kar som ikke likte dette AT ALL, og som vil til bunns i saken asap; kan det jo hende at ting snur kjapt:

 

Plutselig en vakker dag er det DU som står der uten jobb, siden du ikke gjør jobben din den tiden du er der.

Vipps, en nydelig dag, har “sånne som” Kriss, jeg og Svein drømmejobbene våre, som vi hver fargerike morgen vi våkner til! Oh, shame on you; her name is karma, and there’s a reason why she’s a bitch, slik at sånne som deg lærer å oppføre seg høflig, og ikke minst skjønner at du legger spor igjen etter deg på internett, som vi snuser opp og leverer til bossen din; små sorte lort som stinker av at noen ikke gjør jobben sin.

 

Du tror du kan tillegge meg følelser som at jeg “er sint” bare fordi jeg har en annen mening enn hva du har i forhold til rusmisbrukere, psykiatri og genialitet. Ja, du skriver lange avhandlinger, mens jeg sitter her og undrer på når du egentlig “jobber” når du er på jobb for telenor.

 

Er det slike som deg som gjør ventekøa så lang for kundene deres, med ventemusikk? Du vet, når folk tross alt har annet å gjøre enn å vente på at du skal bli ferdig med å skrive den smootheste nett-troll-sone-nære, og lengste kommentaren du bare kan? Ny lengde-rec, hva? 

 

Og nei, jeg er ikke sinna, bare veldig veldig letta over at jeg ikke er en av dine kunder. En av de som betaler deg for å funke som nett-troll; din stolte, proude karriere på en høy hvit hest der du titter ned på oss andre med lupe.

 

Jeg har søkt opp deg til begge datamaskinene du har skrevet fra, og både jeg og sjefen din har telefon-nummeret til de to arbeidsdeskene, og datoene da du satt der og blogg-kommenterte.

 

Det er bare å ta et kjapt ip-søk, det, serru. For vi med diagnoser, der noen av oss er velfungerende, men uføre; mens andre havner på kjøret, vi er ikke dumme, serru!

 

Vi er egentlig ganske geniale. Men det er ikke du, spør du meg; særlig ikke hvis du vil beholde jobben din. Jeg hørte det på deg da jeg snakket med deg i dag. Stressa og sinna, og definitivt ikke glad for at jeg fant deg så lett. 

 

Takk for små, sorte lort-spor. Men ærlig talt; skjerp deg ‘a: gjør jobben din, du som er så heldig å ha en!

 

Hilsen ei som GJERNE gjør jobben din, hvis du heller vil lese blogger og leke troll.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg