Advarsel: i morgen skal det handle om S-ordet!

 

Du er singel. Sitter der på barkrakken din og kjenner en velkjent og ubehagelig typisk klapp på ræva. Du klasker tilbake. Kanskje er du en av de som drikker deg så full at du ikke enser at din one night stand både stinker spy og tross alt bare spanderte halve pilsen sin på deg. Litt av en gentle en, for å si det sånn. Neste morgen kunne du dødd av fyllesorg. 

 

Eller du er i et parforhold. Et åpent et. Dere søker spenning og er ikke som andre, men vil ha action. 

 

Dette er et intro-innlegg til DEG, for i morgen skal det blant annet handle om SEX her inne på forbipolene. Det finnes mer spennende steder enn drita fulle sjekkeplasser. Og er det kanskje bare EN ting du er ute etter, akkurat som mange andre? Jeg skal ta deg med til et sted der du ikke blir klappet på ræva di hvis du ikke vil. Et sted der du kan gå naken om du vil, sette tydelige grenser, og boblebade mens det grilles og soles. Into sm? Her kan fifty shades bare skamme seg. 

 

I morgen har jeg den store glede av å vise dere (snart) Norges eneste i sin sjanger. Og det skal bli meg en sann glede! Følg med, følg med, for jeg kommer ikke til å spare på kruttet i det innlegget. 

1 kommentar
    1. Oj, NÅ er jeg spent!!! Ikke at jeg har store problemer med at damer klasker meg på ræva, men uansett…..i cant wait 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg