Ikke sjans på damene? Les her

 

Får du aldri napp der ute? Er det ingen som smiler tilbake til deg? Er du sikker på det?

 

Først og fremst må jeg minne deg på noe. Ikke alle damer er fulle. Mange av oss er avholds, og får det med oss dersom du drikker uanstendig mye. Det skremmer oss. På bildene ser dere en deilig drink, nemlig alloholfri strawberry dackery. Den koster noenogtredve på Sportsbaren her i Stjørdal. Løp og kjøp, for den er DIGG! Sponset? Nei, denne drinken kjøpte jeg selv, så dette et kun en anbefaling. Når jeg er ute og fester så er jeg ørlite grann på sjekkern, og det i så liten promille som overhodet mulig. Jeg trives jo som singel, men det er alltid gøy å flørte.

 

Teksten over handler om alle de menn som…, ja du vet.

 

Les og forstå meg riktig; det er ikke bare utseendet som teller, men sjarmen. De glade glødende øynene og alle disse interessante ordene. More than ever er det viktig at du forstår at du også har noe ved deg som vi damer kan falle for. De fleste av oss er ikke ute etter vaskebrett og modellansikt, men en blowing showing personlighet som setter seg i atmosfæren rundt oss. Latter, ydmykhet, fine personlighetstrekk, etc. 

 

Og du, tilbake til start: Ikke drikk så mye er du snill. Alle damer er enige om at drita menn er turn off. Mega turn off. Jeg som alltid er edru legger spesielt merke til menn som drikker for mye; det er ikke sexy. Selvfølgelig gjelder dette kvinner også, men nå snakker vi om dere menn.

 

Ikke klå på oss. Smil. Få øyenkontakt. Ikke vær overlegen. Det er ikke du som skal være det. Og ikke gi deg, noen gange trengs det litt av en jakt før du er framme der du skal være.

 

 

Nok om når kattene danser på bordet og musene sover. 

 

Snart kommer lille Even hjem, og da passer det utmerket at jeg er avholdsmenneske. Formen er som vanlig på topp, og jeg gleder meg enormt til den ene gullungen min skal være sammen med den crazy mamman sin 😍 Endelig. Nå har jeg venta siden torsdag, og jeg teller ned dager til også Mathias kommer. Da blir det lange feriesamvær, og hvem vet hva vi tre actionfigurene kommer til å finne på? Sommeren er jo her, og da kan alt skje! Yeah!

 

Hver dag er en fest når man er avholds. Så kjære mann på flørter’n; dropp alkoholen og se hva som DA skjer med din tiltrekningskraft. Ikke for det; meg er det sjeldent noen prøver seg på. Men kansje det fønker slik for deg?

 

Snart skal jeg flørte litt med han her:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg