Dette er et typisk kompleks for kvinner; se hva hun gjorde med det

 

Annonse

 

Da jeg var ung og naiv, gjorde jeg noe som for alltid vil prege meg, og tok piercing i begge øyenbrynene mine på tur. Jeg gjorde det selv, og med hjelp av en kompis. Kanyledagen var spennende, den. Men jeg skulle aldri gjort det. Ikke lærte jeg heller, da jeg dro av den første piercingen med genseren min. Jeg tok en ny på det andre øyenbrynet, og ante ikke noe om konsekvensene. 

 

Nå har jeg områder på øyenbrynene der hårene ikke vokser lenger. Arrene er mer enn arr, og det har blitt en vane å sjekke om sminken sitter. Jeg som elsker å bade, kjenner at bading har blitt til noe anspent. For å ha en halv centimeter med øyenbryn på hver side er ikke særlig hyggelig. Kun alene i badekaret kunne jeg slappe av. Basseng ble noe ganske annet.

 

Senere har jeg lært at det også er vanlig at kvinner mister en del hårvekst på øyenbrynssidene med årene, og det er nok derfor det har tatt av med permanent make up de siste årene.

 

Men permanent makeup har skremt meg fra å prøve. Jeg syntes ikke resultatene så bra ut når ei linje ble tatovert på folk sine bryn, og ville ikke gjøre vondt verre. 

 

Derfor ble jeg overlykkelig da jeg fant Sanja, en sertifisert artist som driver med semipermanent make up, hvilket er et komplett naturlig resultat som forsvinner etter et år, og som heter noe så fancy som microblading. Nå er jeg rett og slett skikkelig fornøyd, fordi jeg har prøvd det, og er i gang med prosessen. Om 2 uker er det refill, og så har jeg natural looking eyebrows i et helt år. Sjekk ut Sanja på hennes facebookside på den store linken under, og la deg imponere av en effektiv kvinne som er utdannet kirurgisk sykepleier. På siden kan du også melde deg på hennes konkurranse, der du enkelt kan vinne behandling til verdi 4000 kr :

 

https://m.facebook.com/iBrow.no/?hc_ref=ART_tKVlAYXWwe-oPhp8t_pjWz7V71PyBxNIVdxGic7tKogbryW__9_c0E-ZpjPa5TM&fref=nf

 

 

 

Microblading er den perfekte type make up for alle dere som liker komplett naturlig look, og for alle som ikke har, eller har veldig lite naturlig hårvekst på øyenbrynene. Det er også ideelt for deg som vil endre form eller farge. Det kan utføres på alle hudtyper, og i alle aldre.

Produktene er de beste på markedet. Siden de er helt rene, og uten tunge metaller eller nikkel, gir de ingen allergiske reaksjoner. Resultatet blir heller ikke grønnaktig eller rødaktig som “etterfarge” på øyenbrynene dine. 

 

Behandlingen tar opp mot 2 timer, og etter 4 uker får du refill. Det er smertefritt, eller tålelig; alt etter toleranse innen smerteterskel. Først vil artisten bruke spesialverktøy for å finne din naturlige form på øyenbrynene dine. Dette handler om benstruktur og ansiktsform. Deretter vil du bli spurt om du godkjenner formen, og du vil da få muligheten til å diskutere framtidlig look med artisten. Nå er du klar for å begynne prosessen. Dette er delen av behandlingen da artisten tegner hår på dine øyenbryn. Det bestr ved dette er at de falske hårstråene ser nesten identiske ut som naturlige hårstrå. Tynne og fine, og i naturlig farge.

 
Hvis du er for lat og morgentrøtt til å bruke sminke, eller du vil bade og samtidig beholde sminken, er dette den idéelle løsningen for deg. Gå til køys og våkne med perfekte øyenbryn hver dag, og siden dette er semipermanent makeup vil det vare i opptil et år.

 

Her kan du se før og etter første behandling. Jeg er på de siste bildene:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg