Vegetarisk, noe vegansk, økologisk og palmeoljefritt: Here we go yo☆☆☆

 

Ta en rusletur i Trondheim sentrum, join Dronningens gate, og finn fram til nr 14. Gå inn i butikken og forbered deg på å bli overveldet av deilige naturlige dufter (allergisk? Det behøver ikke bli no problem. Vi testa det, du kan nok trygt gå inn her), knallfarger og ypperlig service. Dette er reklame med mening.

Jeg introduserer for dere: LUSH, mitt bloggsamarbeid nr 2 hva angår reklame og sponsing.

 

 

For denne fargeklatten av en gladbutikk, skal jeg fremover teste boblebiter, såper, veganske balsamer, andre hårproduker, ansiktspleie og fotmasker. Jeg har fordelt oppgavene fornuftig. En venn med psoriasis tester egnede produkter, ei jente på 4 som ikke liker å vaske hendene, tester to fargerike såper, og ei dame som er utdannet fotpleier og hudpleier tester fotmasken. Jeg tester resten. Med glede, ihaa! Og gjett hva? Vi er ÆRLIGE testere!

 


 

Alle produktene er 100% vegetariske, og noen veganske. Her kan finnes ørsmå mengder parabener, siden det er det tryggeste i sin sjanger. Parabener er brukt i mer enn 100 år,og er det konserveringsmiddelet man vet mest om. Såpestoffet sls kan man også finne i noen av såpene. Men butikken er dyktig på opplysning, og alt er tydelig merket. Alle produktene er komplett palmeoljefri.

 

 

Dette er kjempespennende altså, og som jeg skrev: vi lover å være dønn ærlig. Ser dere den rosa boblebiten jeg holder i hånda på bildet over her? Det er Kim Kardashian’s yndlings badeprodukt, og nå har jeg testa den. Updating rightaway, Kardashian! Yolo yolo!

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg