hits

Derfor kjøper du Dagbladet i dag

 

Yeah! Endelig noen som tar tak i fakta og bruker hele 5 sider på å belyse en klubb som kun fortjener skryt. 

 

I dagens Dagbladet kan du lese om hva som egentlig skjedde for alle de årene siden. Det som laget det dårlige ryktet. Men nei, Tom Krogstad, du vet jeg er uenig: evig eies ikke kun et dårlig rykte. Det finnes en motkur: Åpenhet. 

 

Skal VI skamme oss, på rene gulv, i rent boblebad etter rene massasjedusjer. I rene badstuer?

Vi?

Eller er det kanskje de som sjangler klissete og skitne gulv på utesteder med grisete bord som burde skjemmes litt, hvis noen i det hele tatt skal pines i skammekroken? "One night stand" liksom. Hvorfor er DET akseptert? Finnes det noe mer grisete enn det?

 

En ting er sikkert: man våkner ikke med fylleangst etter en kveld på Afrodisia.

 

Nope! Dette skjemmes jeg ikke av! Jeg elsker å danse og bade på Club 4, der politiet kan bekrefte at forholdene er like rene som det eksellente renholdet! Jeg kjenner folk som drar til Club 4 for å hvile seg i boblebadet, danse og feste. Det er ikke en tulleklubb, men en erotisk klubb, dvs en oase midt i et industriområde.

 

Jeg er glad i Tom Krogstad og hans fru. De er gode mennesker og kloke. De setter renhold, sikkerhet, respekt og kvalitet høyt.

 

Derfor ganner forbipolene litt fra skyfri himmel over Trøndelag i dag: fra nå av eies det GODE rykte hva angår Krogstad og hans business! Fordi DU skal lese sannheten i Dagbladet i dag, fordi Dagbladet virkelig har gravd dypt og gjort jobben sin! Og fordi du samtidig skal vite at Tom også har skrevet en bok om hva som EGENTLIG hendte en gang i historien blant Trondheims brostensgater belagt av sjalusi, onde krefter, feighet og nedverdigelser. 

 

VIT før du synser og mener. Ikke gi deg med å godta at en potensiell venn skal eie et dårlig rykte, når denne burde eie respekt, rikdom og ekte venner.

 

Takk for god journalistikk, Dagbladet's Angelica Hagen og John Terje Pedersen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar