hits

Slik kan du lære deg å strippe

Ønsker du å svinge stanga the pole way?

The pool. The pole. Welcome to the house of clean dancing!

"Cuz I may be bad but I'm perfectly good!"

 

(Bildene er tatt av Martine på Starcucks Værnes) (..vræl! Må være den verste skrivefeilen jeg noensinne....  Og den fant jeg flere timer etter publish..)

 

Ja vi rocka den stanga, til fancy sanga, med, humor; han skjorteløse sexy og hu mor.  Vi vrengte av oss sokkene dønn, og kom med noen wannabe stønn. Oh oh, my hips don't lie. Never really knew that we could dance like this! Lettere enn å slippe en fis. Come on now, det kan være litt au. Ja sånn rent muskulært dagen derpå, men hva så: 

 

Kan du strippe? Poledance? 

 

Jeg har akkurat funnet ut at; jovisst kan jeg det. Bittelitt. På min egen måte. Og så kan jeg dusje og rusle ned i boblebadet, før jeg kanskje finner på noe gøy med elskeren min.

 

Dagen derpå kan jeg våkne i en myk og ren seng, massasjedusje og ta ansiktsmaske. Jeg vet jeg har skrevet om det før, men det er så bra: Verdens beste sted finner du på Heimdal!

 

Kanskje kan du også strippe? Hva vet du om det? Kom og finn det ut da vel? Slik kan du lære deg det: ved å øve i klubblokalene til den erotiske klubben Club4, Norges eneste (Les Magasinet Dagbladet)

 

Folkens! Attention, can't you see baby, this is perfection: Verdens cooleste erotiske klubb har fått seg ny blue tooth høytaler til verdi 4000 kr. Den er genial å ha nå som vi poledancer mer enn ellers på Norges eneste erotiske spa. 

 

Og nei det handler ikke kun om sex. Du trenger ikke å ha sex på Club4. Selvfølgelig ikke. Hvem skulle tvinge deg?  Den hotte verten som passer på at du til enhver tid har det bra? Du kan innta puben, danse, snakke med folket, bade, ta badstu, flørte og ellers gjøre så mye mer med kvalitet enn hva du ellers gjør når du tar deg en fest.

 

Så? Hva skal du til helgen? Ut på discopuprunde for å skli på skitne, glatte grisegulv, se på fyren som står på hjørnet og spyr, eller bli klaska på ræva av en wannabe sober en? Og dagen etter, tør du sjekke kontoen da? 

 

Eller skal du til Club 4, Heggstadmyra, Heimdal, og oppleve en utekveld slik den skal være? Ta buss 11 tii trollahaugen og følg skiltene til paradis.

 

Fysj! Selvfølgelig skal du ikke grise deg til ute i nøffebingen. Kom heller og dans med oss, ta badstu, grill og bad, with the natural crazy people; vi med GODT humør. Vi er nemlig MANGE som har skjønt det ;)