hits

Hva av dette ville du EGENTLIG valgt?

Aldri har jeg vært på et sosialt sted der jeg har blitt mer respektert enn dette. Som kvinne føler jeg meg som en gudinne her. Jeg oppdager dumme fordommer og tabufalske rykter: LET'S GET REAL!

 

Ja. Jeg ER på vei til en erotisk klubb! Sitter på bussen og drikker en kaffe mens jeg irriterer meg over den smelta tyggisen på lokket. Minsten er trygg hos barnevakta si, og mamsen er på vift. Han ville heller sove over hos favoritt-ekstrafamilien sin i natt, nemlig hos bestevennen sin og den gulle gode mamman hans.

 

Eksakt hvor jeg er på vei? Til Afrodisia. Nærmere sagt Heimdals oase Club 4. Hæææ en "sexklubb"? Nope, nei og atter nei: jeg er på vei til en vakker, erotisk, SPA-aktig klubb med elite-renhold.

 

Anyway; something funny; her om dagen var det en tassi som ropte til 

meg over telefonen: "Driver og slutter deg på club 4 gjø3 du!!" Å så sinna. Tagg? Vel. Litt sinnataggete kanskje, men mest misunnelig. 

 

For hvem er det EGENTLIG som horer seg i Norges uteliv hver lille lørdag, fredag, lørdag, søndag og blåmandag?

 

Well aaah. Det er ialleafall ikke vi på Club 4 som sitter behagelig i en boblende het jacuzzi og nyter livet. Det er ikke vi nei, vi som får digge kostbare massasjedusjer og leie oss deilige soverom rimelig hvis vi vil sove over. Blåmamdag? Hva pokker ER det?

 

Vet du hva alle disse fordommene handler om? Sure don juanger som ikke får seg et ligg for pils og sigg dersom DU er anstendig nok til å heller dra på klubb 4. 

 

Husk: det du IKKE VET NOE OM, VET DU INGENTING OM. Men du er velkommen til å skaffe deg kunnskap! 

 

Så hva velger du? Svindyr spyfylla og dårlig one night stands du ikke kan stå for?

 

Eller reapektabel, renslig, ikke nødt til å ha sex, boblebad i en oase på Heimdal.