hits

Dette er Norges ENESTE erotiske klubb; check it out!

Nå er det år 2018; på tide å gi fordommene en lang gang ...nei; bang!

 

Velkommen skal du være, innom dørene til Norges ENESTE erotiske klubb. Og det kan høres litt skremmende ut, hva? Derfor er det på tide å åpne disse dørene, og i samme slengen klaske alle fordommer bort i det samme vi slenger den døra in the face of the assholes. Media er på saken, og ikke bare meg: dere kommer til å få lese mer om Afrodisia -club4, i de store avisene i tiden som kommer. 

 

Dette er et sammendrag av alle de gangene jeg har vært på Club4. La oss si det er onsdag. En av de to dagene i uken Club4 er åpen. Lørdager og onsdager er det action på Heimdal. Åpningstider: Lørdager kl 20.00-03.00, onsdager kl 18.00-01.00.

 

Jeg joiner klubbeier Tom Krogstad, og lærer meg at midt blant Heimdals trash, finnes et flash av paradis! Et industriområde med en fargerik motherfucker midt i!? I like it!

Som Trondheim kommune karakteriserte det etter å ha befart området med drone: en grønn oase midt i et grått industriområde!

 

Jeg møter en hurragjeng nede i 1.etg. Her skal jeg sove i natt. For 300 kr kan man leie et rom, og det må jeg si: for noen deilige rom. Og FOR et digg bad. Jeg skjønner raskt at renslighet står høyt her.

 

Gjengen er imøtekommende og glad, frisinnet  og sexy kledd. Noen er ikke kledd i det hele tatt, og det er jo bare å venne seg til.

 

Oppe på klubben blir jeg mildt sagt overrasket. Så vakkert. Elegante omgivelser. Sexy. 

 

Til venstre finner jeg en mørkerød garderobe med låsbare skap. Videre kommer jeg til et trivelig serveringspunkt der det serveres brus, kaffe og snacks. Her er stemningen høy og digg blant både par og single, og jeg må bare innrømme at jeg aldri har opplevd slik løssuppent humør på vanlige utesteder. Her hersker ingen påtatt hemmelig respektløshet ovenfor kjønn, eller annent dilldall.

 

Jeg sier nei. Så takker jeg ja til å se på en trekant, men høflig sier jeg nei til å bli med. Av mine private årsaker. Senere blir det mine type of fun. 

 

Alle vet at kanskje er du her for å bare se deg litt om, ta deg en arti fest, kose deg i jaczzukien med et deilig varmt bad, grille, eller rett og slett hive deg ut i noe seksuelt. 

 

Uteområdet er paradise flash bomb gone SPA, og her kan du sole deg, grille og kose deg i boblebadet. Ingen får ta på deg dersom du ikke ønsker det.  Faktisk blir du som kvinne så godt bevart at du kommer inn her for free, mens menn og par må betale inngang på 500 kr. Her gjelder ordet gentleman så mye mer enn ute på livet i utestedene.

 

Her hersker respekt for grenser. Her hersker DU, ikke den drita fulle fjotten på barkrakken i pubene i byen. Og blir ikke grensene overholdt, er her alltid en vert som følger med. 

 

Nei. Det er ikke bedre med et dårlig ligg mot en pils og et sigg. Nei, du er ikke en dårlig person om du kommer en tur til klubben på Heimdal i kveld, lørdag kveld eller andre deilige onsdagskvelder eller lørdagsaftener i løpet av sommeren. VELKOMMEN!

 

Del gjerne dette og tenk på dine venner: sharing is caring ;)