Godteributikk ga bort en hel bærepose godis til tidligere mobbeoffer

 

Daglig leder for Candy shop Trondheim, Steffen Hammer, ga bort en bærepose med godteri til jenta som ble mobbet på bussen!

Sponset innlegg.

Kjekke, gavmilde Steffen bryr seg om barna som handler godterier inne på butikken hans. Da han fikk høre om tøffe Stina på bussen, var han ikke i tvil; han ville sponse henne og de andre barna som møtes hos blogger forbipolene i morgen med lørdagsgodterier. Han plukket ut godis fra butikken mens han forklarte at han ga Stina og de andre lørdagsbarna det mest populære godteriet som selges for tiden. 

Les innlegget om Stina på bussen, her: http://1478877992_jente_ble_mobbet_p_bu.html

Jeg vet du ser dette, Stina. Det går bedre med deg nå, men du har hatt det litt tøft tidligere. Du føler ikke lenger at du blir mobbet slik som for et år siden, men du skal vite at du fortjener plaster på arret så vel som på såret. Vi gleder oss til du og dine kommer på besøk til oss i morgen. Jeg skal lage yndlingsmiddagen din, og etterpå skal vi lage lørdagsgodteribord over hele stuebordet: dette blir kjempegøy! 

Barna mine jubler over at dere kommer hit, og synes det er spennende 🙂 VELKOMMEN 💙

Takk til verdens cooleste godteributikk   Munkegata 31 med inngang fra Thomas Angells gate, åpent mandag-lørdag kl 10.00-20.00 og søndager kl 14.00-20.00
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg