#iminveske 👜👢💄

#iminveske 

Dette er en liten historie om min lille batikkveske som rommer så mye. Den ble kjøpt inne på Shangri La for ca 150 kroner denne sommeren 2015. Grunnen til at jeg kjøpte den var at jeg i all hastverk lette etter en veske jeg likte, og som i tillegg kunne ta seg litt bedre ut enn posene jeg bar på til stæsjet mitt, en time før jeg skulle bloggervjue Nils Gunnar Lie inne i TV2’s kantine. Veska ble altså kjøpt under  s t r e s s  ….siden jeg også skulle rekke å spise bort mitt lave blodsukker, og forbere resten av bloggervjuet 😨😲😫


Veska rommer mye som denne nittitallsfreaken behøver å ha hengende over skuldrene.


Jeg føler meg på en rar måte trygg siden veska har batikkmønster. Den minner meg om min deilige ungdomstid omkring 1995, og oser stødig grunn lagd av fine mønstre, bra musikk og deilige dufter. Og der det er hjerterom er det også rom for litt av Even’s stæsj.


Husker dere Buddhistene Jane og Jeffrey som vi møtte på flyet fra Trondheim til Oslo for noen uker siden? ….denne pungen MÅ jo bare bringe hell, siden jeg fikk den av verden’s snilleste dame 😌


Lita veske krever smarte løsninger..


Denne lille veska ble kjøpt inne på Shangri La den også, men for to år siden, sommeren 2013. Tore, Mathias (som da var 4 år) og jeg, var på vei til Tusenfryd, og Mathias trengte en pengeveske å ha rundt halsen. Jeg tenkte: Aaha, to fluer i en smekk, siden jeg da kunne få YinYangveska etter ferieturen. Mohaha. Men den gang ei..  I et og et halvt år etter fikk jeg høre: “Nei mamma! Du FÅR ikke låne veska, den er MIN!” av en liten gutt, som med en viss velkjent stemme fra en sånn derre Hobbit-film. Kremt. Det løsnet for ca et halvår siden. Da fikk jeg endelig overtalt han til at gutter ikke bruker veske. Nå er’a mi!


Disse øredobbene kjøpte jeg også på Shangri La, sammen med den lille delfindobben jeg har i nesa. Helt ok å feste dem på YinYangveska nedi Batikkveska. 

Nøkler og kodebrikke bor i veska de også, er festet på et armbånd jeg fikk for flere år siden av en mann som jobbet i tobakkspipebutikken nederst i gamle Østbanehallen. Han sa: “It will bring you good luck”. Mobilen, som er det eneste jeg blogger med, får også plass i det lille hippiesamfunnet inni lille Batikke veskine. 

Ja, jeg er litt forelska i denne veska, og kommer forhåpentligvis sikkert til å trippe rundt med den også som 70åring 😄

6 kommentarer
    1. Mye inventar på liten plass Men du skal nok få spise i deg ordene at gutter ikke bruker vesker 🙂 Min sønn er 24 år og avhengig av sine vesker. Men de er litt macho, selv om det hender at jeg låner en…:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg