Flausetabbekrise …den derre kjolen!

 

Hvordan skulle det gått med meg desom mine foreldre ikke hadde lært meg selvironi.. Så bra jeg ikke er kongelig eller noen annen important.

Jeg hopper rett uti det akkurat som jeg har hatt det med å plumpe rett oppi flausene.

Det var i 2006. Jeg hadde samboer, og nå var vi på kjøpesenteret Magneten i Levanger by. Dette var før to svangerskap, så jeg spradet rundt i kort grønn kjole med tynnstrømpebukse, og, kremt, bare det. Desverre var det en “bare det-dag”. 

 Vi satt på en kafe lengst inn i det avlange kjøpesenteret, som på den tiden var formet som en avlang stor hall. Typen min, mora hans og samboeren til mora hans.  Jeg er ei kaffekjerring og har vært det siden pubertale tider, så jeg måtte etter hvert på do. Og den doen var helt på andre enden av Magneten kjøpesenter.

Glad og lykkelig trippet jeg i vei. Nå skulle det do’es her. Jeg satt meg på do, og ble raskt overrasket av ei dame som titta inn. Vi lo. Nei altså, dette med at jeg hadde glemt å låse dodøra, og ei morsom dame titta inn, det måtte jeg skyndte meg å gå tilbake å fortelle om.. Fikk det travelt. Vaska ivrig hendene og hastet ut av døra.

Da jeg spradet den lange veien tilbake, med butikker og butikkansatte på begge sider, ble jeg for aller første og eneste gang, nesten ….nærmest …innbilsk! Hadde jeg blitt pen der inne på den magiske dassen eller? Ja for, smilte de ikke til meg, mange av de butikkansatte og forbipaserende? Jøss. Det var litt av noen hjertelige smil altså. Jeg ble så glad. Jeg slengte meg elegant nede på kafestolen sammen med de andre, den ulåste døra og dodama ble fortalt om, og mere kaffe og kaker ble inntatt. 

Det samme skjedde på vei ut av butikken, samme vei jeg hadde gått til og fra do. De smilte og nesten lo til meg, folk. 

Akkurat i det vi var på vei ut av kjøpesenteret, hørte jeg stefaren til typen humre. Han prikket meg på skuldra, og slet med å forklare noe. “Du. Du Hahaa. Du har kjolen…. oppi. Baki. Haha..”  

Akkurat på “bare tynnstrømpebukse under kjolen-dagen” hadde jeg pakka kjolen “oppi baki” der inne på “den magiske dassen”.

Kunne vært pinlig dette. Og joda, det var det. Men etter et kvarters kjøring var det liksom mer flaut at jeg bare for enhver pris ikke greide å stanse den sabla latteren. Greit nok å le av seg selv. I 3 minutter kanskje. Men når du hiver etter pusten, vræler, latterhyler og hikster etter et helt kvarter, da blir det mer pinlig at de andre har greid å slutte å le for 10 minutter side. 

 

4 kommentarer
    1. Hahahaha.. husker samme frøken faktisk reddet meg fort fra en nesten like ille tabbe..
      Jeg ler ikke og får enda vondt imeg når jeg tenker på det..
      Var på Bamses Pub,dette var den tiden det alltid var folk på Bamses,noe det var denne kvelden og.Masse folk var det!
      Hadde mensen og sto lenge i kø for å komme meg på den ene doen de hadde.
      Tørka meg ,kledde på meg benklær,vaska å tørka hender og sprang tilbake til bordet med festdeltagerene jeg var sammen og ølen min.
      Da kom du…stoppet meg og sa.:…ehh.. det henger noe bak deg enda..
      Jeg døde litt da,jeg ikke fått dopapiret i skåla,så når jeg kledde benklær på meg etter mitt fornødende,hadde jeg altså klart å putte dopapir godt i trusa i stedet for oppi doen,så det hang en lang blodete remse etter meg..
      Gudameg om du ikke hadde stoppet meg Helene med det samme jeg kom ut og du så dette,så hadde jeg helt sikkert gått rundt å trodd jeg var Bamses dronning(noe alle tror når stemningen er på topp),men lang remse dopapir med urin og blod hengende etter meg..
      Husker jeg klarte ikke se deg i øya eller hilse på deg lenge etterpå denne hendelsen,nå er det hele bare komisk og klarte til slutt å overbevise meg om at det var veldig få som såg fadesen fordi du stoppet meg umiddelbart når jeg kom fra toalettet.
      Der har jeg aldri takket deg for,så når du først nå forteller om din fadese,vil jeg endelig få takke deg for du oppdaget og stoppet min i rimelighetens tid. 😅
      Alle har nok en eller gang hatt noen slike,og de som ikke har hatt,vil nok en gang få…😂
      Takk Helene 💕

    2. Hahahaha.. husker samme frøken faktisk reddet meg fort fra en nesten like ille tabbe..
      Jeg ler ikke og får enda vondt ineg når jeg tenker på det..
      Var på Bamses Pub,dette var den tiden det alltid var folk på Bamses,noe det var denne kvelden og.Masse folk var det
      Hadde mensen og sto lenge i kø for å komme meg på den ene doen de hadde.
      Tørka meg ,køeddenpå meg benklær,vaska å tørka hender og sprang tilbake til bordet med festdeltagerwne jeg var sammen og øken min.
      Da kom du…stoppet meg og sa….ehh.. det henger noe bak deg enda..
      Jeg døde litt da,i all iverheten hadde jeg ikke fått alt dopapiret i skåla,så når jeg kledde benklær på meg etter mitt fornødende,hadde jeg altså klart å putte dopapir der i stedet for oppi doen,så det hang en lang blodete remse etter meg..
      Gudameg om du ikke hadde stoppet meg Helene med det samme jeg kom ut og du så dette,så hadde jeg helt sikkert gått rundt å trodd jeg var Bamses dronning(noe alle tror når stemningen er på topp),men lang remse dopapir med urin og blod hengende etter meg..
      Husker jeg klarte ikke se deg i øya eller hilse på deg lenge ettwrpå denne hendelsen,nå er det hele bare komisk og klartw til slutt å overbevise meg om at det var veldig få som såg fadesen fordi du stoppet meg umiddelbart når jeg kom fra toalettet.
      Der har jeg aldri takket deg for,så når du først nå forteller om din fadese,vil jeg endelig få takke deg for du oppdaget og stoppet min i rimelighetens tid. 😅
      Alle har nok en eller gang hatt noen slike,og de som ikke har hatt,vil nok en gang få…😂
      Takk Helene 💕

    3. Kira: Wræææø hahaa, Kristin hoho! Og så æ som slet med husketap på den tida sikkert.. ingenting å skjemmes for ovenfor mæ ser du her no da hihii

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg